Είμαι μικρός και μαθαίνω τον κόσμο

Friday, March 30, 2007

Ρε Ζαχαριάδη, φτυς' τα μπούτια σου να κάνεις τσουλήθρα

«Δεν αρκεί να λες ότι είσαι το μέλλον. Πρέπει να το ανακαλύψεις κιόλας.» Τάδε έφη Ν. Ζαχαριάδης, αρχισυντάκτης περιοδικού Big Fish, εφημερίδα Πρώτο Θέμα.


Τι υποτίθεται πως σημαίνει αυτή η παπάρα ε; Είναι ειρωνεία πως κάποιος που βγαίνει να κρίνει τα blogs ως πολύ βαρετά κάθεται και γράφει την παραπάνω ατάκα η οποία είναι μια ακατανόητη μαλακία. Κάτι άλλο βαθυστόχαστο ήθελε να πει αλλά δεν του βγήκε. Δεν πειράζει. Μεταξύ μας ρε μπούλη κανείς δεν σε παίρνει στα σοβαρά εδώ και καιρό οπότε δεν θα σκοτίσουμε και πολύ τ’ αρχίδια μας να μαντέψουμε τι ήθελες να πεις.

Με την ουσία του κειμένου βαριέμαι να ασχοληθώ τώρα.

26 Comments:

  • ρε συ αλητόβιε, άσε τον κάθε μαλάκα να λέει τα δικά του. εδώ έχουμε σοβαρότερα θέματα ν' ασχοληθούμε...
    κατόπιν συζήτησης με τον παράφωνο σε προσκαλώ να γράψεις για τα χτεσινά.

    By Blogger Natalia, at 7:38 PM  

  • Τα χτεσινά είναι περσινά ξινά σταφύλια. Όσο υπάρχουν "οργανωμένοι φίλαθλοι" τους οποίους οι ομάδες νταντεύουν και χρηματοδοτούν, τόσο η βία στα γήπεδα κι έξω από αυτά θα ζει και θα βασιλεύει. Αν ήθελαν θα το έλυναν σε μια βδομάδα το θέμα της βιας. Αλλά δεν θέλουν οπότε κι εγώ λέω να μην ασχοληθώ γιατί αισθάνομαι πως με περνάνε για μαλάκα.

    By Blogger Alitovios, at 7:54 PM  

  • Η πλάκα με τον εν λόγω μαλάκα είναι ότι εδώ και μια βδομάδα έχει δικό του blog (nikos-zachariadis.blogspot.com). Και η ακόμη μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι τον έκανε link ο pitsirikos με το "καλημέρα". Και η μέγιστη πλάκα είναι ότι δεν το έχετε πάρει είδηση. Γιατί αν το είχατε πάρει, θα είχατε κάνει σούπερ κριτική και με επιχειρήματα. Τώρα είστε απλά ένα χασμουρητό.
    (Κι εγώ ένας απέραντος γλύφτης του Ζαχαριάδη ;-) Ε, Σίσσυ Πασπασρτού;)

    By Blogger Homo Ludens, at 9:31 PM  

  • αγαπητέ μπαρμπα-Μαθιέ, άσε και τίποτα για μας. τον έλιωσες τον υπέργηρο! όσο για τις δυσκοίλιες που θίχτηκαν για τα blog τους τι να πω; κι ο ζαχαριάδης σε έναν ταπεινό blogger εξελίθχηκε.

    πούν'το, πούν'το το ζαχαριαδο-blogaki? ψάξτε, ψάξτε στα links της σίσσυ πασπαρτού!!!

    By Anonymous Anonymous, at 9:37 PM  

  • Αν δεν ήσουν τόσο απασχολημένη με το να ψάχνεις το πιο φαρμακερό δηλητήριο έχιδνας για να βουτήξεις την πένα σου (ή μάλλον το πληκτρολόγιό σου), θα είχες παρατηρήσει ότι έχω ήδη ενημερώσει τους θιγμένους συντρόφους μας πού μπορούν να ρίξουν άφοβα τις χριστοπαναγίες τους.
    Αλλά επειδή κάποιοι είναι βλάκες, κάντε κλικ εδώ: nikos-zachariadis.blogspot.com

    By Blogger Homo Ludens, at 9:49 PM  

  • Συγνώμη, χρυσό μου, έκανα χαλάουα!!!

    By Anonymous Anonymous, at 9:50 PM  

  • Σίσσυ και Μαθιέ, πάρτε τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία.

    By Blogger Alitovios, at 10:21 PM  

  • This comment has been removed by the author.

    By Blogger FuSmOKer, at 11:11 PM  

  • alitovie είσαι ο μόνος ως τώρα που έχω δει στα blogs και βλέπει το χτεσινό ζήτημα με τους κάφρους αλλιώς.
    Και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

    Όσο γι' αυτόν τον Ζαχαριάδη μπορεί να ακούγεται κυνικό αλλά αν ήταν σοβαρός δεν θα έγραφε σε αυτή τη φυλλάδα της ντροπής (όπου μόνο συμφέροντα εξυπηρετούνται).
    Εντελώς μαλάκας είναι.

    By Blogger FuSmOKer, at 11:17 PM  

  • Δεν έχω καταλάβει ακόμη πέρα από έναν κοινωνικό σχολιασμό που προκαλεί η άποψη του γιατί είναι τόσο σοβαρό αυτό που λέει.Επειδή δημοσιογράφει σε μεγάλη εφημερίδα ε και?
    Ο καθένας έχει την γνώμη του και είναι ελεύθερος να την εκθέτει και να την δημοσιοποιεί,το κατά πόσο έχει βαρύτητα το αποδεικνύει η πορεία του,τι γράφει αυτός είπαμε? φαρμακεία? α μπα τα δηλητήρια μάλλον.

    By Blogger vatraxokoritso, at 11:49 PM  

  • Θα σου πω γιατί είναι τόσο σοβαρό. Γιατί αφού πρώτα οι εφημερίδες απογείωσαν τα blogs, έρχονται τώρα και μας λένε πως ξενέρωσαν μαζί μας. "Εγώ" όμως τι φταίω που επειδή έχουν ξεμείνει από πρωτοτυπία και θέματα εδώ και μια δεκαετία είδαν στο πρόσωπο "μου" τον επόμενο ήρωα; Ας μην μας έκαναν τόσο μούρες να μην υπάρχει θέμα εξ' αρχής.

    Δηλαδή πριν ένα χρόνο που ανακάλυψαν οι δημοσιογραφίσκοι της πλάκας τα blogs ήταν γαμάτα και ξαφνικά πλάκωσαν όλοι οι φελλοί και έγινε το στόρι πολύ βαρετό; Εγώ δεν έχω πρόβλημα να με πει κάποιος βαρετό. Το πρόβλημα μου είναι να μου ζητάνε να απολογηθώ για υποσχέσεις που ποτέ δεν έδωσα.

    By Blogger Alitovios, at 12:12 AM  

  • Μικρέ μου έχεις δει ποτέ κανέναν να καταπιάνεται με κάτι που έχει παρέλθει?
    Είναι γνωστό πλέον πως ο τύπος στην Ελλάδα όταν ξεμένει από θέματα καταφεύγει σε ότι πιο φρέσκο και άκαυτο.
    Σε περιόδους χοντρής φτώχιας το ρίχνουν στην τσόντα και τα σκουπίδια, τα bloggs σίγουρα αποτελούν πολύ πιο σοβαρό θέμα σχολιασμού.
    Διαφωνώ στο γιατί μια σφαιρική άποψη που δεν θιγεί κανένα επί προσωπικού θα πρέπει να μας επηρεάζει σε τέτοιο βαθμό.

    By Blogger vatraxokoritso, at 12:40 AM  

  • έχει και λογοκρισία το blog σου, αγαπητέ αλητόβιε; μπράβο, πάντα εκτιμούσα τα ανοιχτά μυαλά και τα ανοιχτά πνεύματα. και γιατί δε σβήνεις τα σχόλια μια και καλή κι απλά με παραπέμπεις σε άλλη παραλία; γουστάρεις ίντριγκα στη βαρετή blog-o-ζωούλα σου; ρε ουστ! από δακρύβρεχτους ξερόλες έχει γεμίσει ο τόπος.

    By Anonymous Anonymous, at 2:10 AM  

  • Είμαι ένας μίζερος και βαρετός παλιομαλάκας και είσαι μια Θεά. Κάνε μου τώρα τη χάρη και αλέ.

    By Blogger Alitovios, at 2:53 AM  

  • Η Σίσσυ κάθε άλλο παρά Θεά είναι. Μια αλητόβια είναι -άλλος έχει τ' όνομα κι άλλος τη χάρη- κι εσύ απλώς ένας ευερέθιστος δικτατορίσκος μιας διαδικτυακής μπανανιούλας με παραλίες που έχουν γεμίσει φύκια από τα πολλά κύματα. Πάλι καλά που στην πλαζ που με ξαπόστειλες έχει κάτι όμορφα κορίτσια κι ένα υπέροχο μπαράκι που τώρα παίζει Red Hot Chili Peppers.
    Τέλος πάντων, όσοι επιμένετε στον διάλογο, διαβάστε κι εδώ: http://akindynos.blogspot.com/2007/03/no-criticism-please-we-re-bloggers.html

    By Blogger Homo Ludens, at 1:54 PM  

  • Και κάτι ακόμη. Απομονώνοντας το σχόλιο και μη γνωρίζοντας το πλαίσιο υπό το οποίο γράφτηκε (κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι από την κοινότητα των bloggers το εν λόγω κείμενο ανακαλύφθηκε 12 μέρες μετά τη δημοσίευσή του), χάσατε και το πιο αστείο από όλα: Το κράξιμο του Ζαχ. δεν πήγαινε στους bloggers, αλλά στους υπόλοιπους δημοσιογράφους που μας ζαλίζουν τ' αρχίδια με τα blogs. Άρα, καλέ μου Αλητόβιε, στην ουσία λέτε το ίδιο πράγμα.
    Μη ζητήσεις όμως και συγγνώμη που βιάστηκες να τσαντιστείς, γιατί θα χαλάσει όλο το fun ξαφνικά.

    By Blogger Homo Ludens, at 2:26 PM  

  • κι εσύ απλώς ένας ευερέθιστος δικτατορίσκος μιας διαδικτυακής μπανανιούλας με παραλίες που έχουν γεμίσει φύκια από τα πολλά κύματα

    Τώρα που ήρθατε εσείς οι δημοσιογράφοι θα μας λυτρώσετε όλους από τις αδυναμίες μας.

    Το κράξιμο του Ζαχ. δεν πήγαινε στους bloggers, αλλά στους υπόλοιπους δημοσιογράφους που μας ζαλίζουν τ' αρχίδια με τα blogs.

    Για άνθρωπο που γράφει κοντά μια εικοσαετία είναι κάπως δύσκολο να παρερμηνευτούν τα γραφόμενα του. Καλή η προσπάθεια αλλά δεν πιάνει.

    By Blogger Alitovios, at 3:15 PM  

  • Ενα θα πω! Απολαμβάνω όσο δεν φαντάζεσαι όταν και όπου διαβάζω τα σχόλια σου!!!!

    By Blogger Debby, at 11:32 PM  

  • Είμαι απολαυστικός ο πούστης

    By Blogger Alitovios, at 12:28 AM  

  • αγαπητέ alitovie, δηλαδή μωρή ντάνα. εκτός από απολαυστικιά γίνε και λίγο μεγαλόψυχη. συγχώρεσε κι εκείνους που δε σε αποθεώνουν σε κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου και είχαν το θράσος να πουν τη γνώμη τους -κι εσύ το ίδιο δεν κάνεις από το blog σου και μάλιστα χωρίς να σε πληρώνει κανείς γι' αυτό; και προπάντων μην επιβεβαίωνεις σε κάθε σου post και σε κάθε σου comment πως είσαι ένας μίζερος και βαρετός παλιομαλάκας. η ροζίτα σώκου τι θα πει στην κριτική της; αν δε λυπάσαι το blog-o-κουφάρι σου, λυπήσου το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σου. σε κάθε περίπτωση χαλάρωσε, διότι υπάρχουν και υπόθετα για τη δυσκοιλιότητα. τα 'χω πάρει και τα ξέρω.

    By Anonymous Anonymous, at 2:52 AM  

  • Είμαι ένας απολαυστικός αλλά μίζερος παλιομαλάκας. Oh well dude, θα ζήσω. Ειδικά άμα με απαλάξεις από την παρουσία σου εσύ κι ο αξύριστος φίλος σου θα ζήσω ακόμα καλύτερα.

    By Blogger Alitovios, at 3:58 AM  

  • Ξυρίστηκα την Παρασκευή το μεσημέρι, αλλά είναι γεμάτη η κάρτα της μηχανής και δεν έβγαλα καινούργια πορτρέτα. Είναι τόσο υπέροχα εδώ στην παραλία που με έστειλες που δεν έχω σταματήσει λεπτό να φωτογραφίζω τα κοριτσόπουλα.

    By Blogger Homo Ludens, at 12:47 PM  

  • Χαχα, αλητόβιε ρίξε κανά ψέκασμα ρε.. βλέπω σου κόλλησαν ο δάκος και η μουχρίτσα.

    By Blogger Dust in the wind, at 6:49 PM  

  • Ναι το διάβασα.
    Κατ`αρχήν ψυχαναγκασμός είναι να φεύγω από το σπίτι και μόλις φτάνω στη στάση να σκέφτομαι πως μαλλον δεν κλείδωσα την πόρτα της κουζίνας ...και να γυρνάω, να τη βλέπω κλειδωμένη και μόλις ξαναπάω στη στάση να ξαναλέω μήπως άφησα τη βρύση ανοιχτή....
    Ποτέ κανείς δεν υποχρέωσε κανένα να υποστηρίξει κάτι καινούργιο...απλά το να υποστηρίζεις κάτι νέο είναι δείγμα ωριμότητας.
    Πληκτικά blogs υπάρχουν ,όπως και πολύ ενδιαφέροντα...αλλά ποιος αφαιρεί το δικαίωμα σε έναν πληκτικό άνθρωπο να λέει τη γνώμη του;
    To να αντιγράφουν οι blogges την παγκόσμια δημοσιογραφία και λογοτεχνία δεν είναι δα και κανενα έγκλημα, τουλάχιστον είναι ένδειξη ότι διαβάζουν....
    Εγκλημα είναι οι δημοσιογράφοι και οι λογοτέχνες να αντιγράφουν και να γεμίζουν τα περιοδικά , οι εφημερίδες και τα βιβλία με κλεμένα θέματα.
    Η πιο κλισέ άποψη :είναι βαρετό.

    Και δυο λόγια για τα επεισόδια...μεγάλη ευθύνη έχουν οι ΠΑΕ και οι Πρόεδροι ...που κάνουν την πάπια κι εξαφανίζονται στα σαλέ τους.

    By Blogger ------, at 10:45 PM  

  • Αχ γλυκιε μου Alitovie.
    Μπορει να μοιραστηκες μαζι μας μια ειδηση που δεν γνωριζαμε,αλλα ο εν λογω κυριος ειναι "τρεις λαλούν και δυο χορευουν" ,φαινεται απο την δημιουργια blog (δεν το ηξερα το εμαθα εδω).
    Σε διαβαζουν αρκετοι συμπλογκιτες-ισες (τςςςς τι λεξη βρηκα παλις η ρουφιανα!),τα λες σωστα και μετρημενα και γιαυτο σε γουσταρουμε.Μηπως ομως εκανες καλο σε αυτον τον κυριο;Αξιζει;
    Τα φιλιά μου..

    By Blogger SilentSoul, at 11:24 PM  

  • Διαφημιστικές καραμαλακίες! "Ψαγμένες" ατάκες του κώλου που δεν καταλαβαίνει κανείς και γι' αυτό (νομίζουν ότι) αρέσουν! Βρε ουουουουουουουστ!!!!!!

    By Blogger Kwlogria, at 5:08 PM  

Post a Comment

<< Home