Είμαι μικρός και μαθαίνω τον κόσμο

Saturday, March 24, 2007

Το κακό συναπάντημα

Χτες το βράδυ γυρίζω σπίτι κατά τις δύο. Κατεβαίνω από το ταξί και όπως περπατάω προς την είσοδο της πολυκατοικίας διακρίνω με το μάτι έναν τύπο μέσα σε ένα αυτοκίνητο σκυφτό σα να ψάχνει κάτι. Σκέφτομαι μπας και κάνει διάρρηξη στο αμάξι οπότε κάνω προς τα εκεί να δω τι παίζει. Φτάνω λοιπόν δίπλα στην πόρτα του οδηγού και σκύβω λίγο να δω τι γίνεται. Και τι να δω. Ένας μαντράχαλος ασχολιόταν με τη μαλαπέρδα ενός άλλου.

Την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια και μακάριζα την ώρα και τη στιγμή που δεν με πήραν χαμπάρι.

4 Comments:

  • Tο οποίο είναι απείρως προτιμότερο από το να κοιτάξεις και να τον δεις να παίζει τη δική του μαλαπέρδα, με μόνο σκοπό να σου τη δείξει (για να τον καμαρώσεις? για να τον βρίσεις? ουδέποτε κατάλαβα ποιό ακριβώς είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα).
    Τεσπά, μπράβο σου που σκέφτηκες να κοιτάξεις μήπως γινόταν διάρρηξη, γιατί μια φορά πριν χρόνια είχαν ανέβει στο μπαλκόνι μου κάτι Αλβανοί και προσπαθούσαν να κάνουν διάρρηξη, και ο μόνος λόγος που τη γλίτωσα ήταν ότι 2 παλικάρια από τη γειτονιά που επέστρεφαν από ξενύχτι, είδαν κίνηση κοντά στο παράθυρό μου και ήρθαν κοντά να τσεκάρουν τι παίζει. Μιλάμε σε αυτά τα παιδιά χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη.

    By Blogger Σοφία, at 8:07 PM  

  • xaxaxa!
    τι ειναι αυτο που σε σοκαρε?
    την ειχε μικρη?

    By Blogger vatraxokoritso, at 12:36 AM  

  • @σοφια
    Ομολογουμένως το πρώτο σενάριο δεν είναι και ότι καλύτερο. Τι τραβάτε κι εσείς οι γυναίκες.

    @vatraxokoritso
    Μια ερωτική σκηνή μεταξύ δύο αντρών με σοκάρει a priory γιατί είναι εντελώς έξω από τη δική μου αισθητική. Βέβαια δικαίωμα τους.

    By Blogger Alitovios, at 1:07 PM  

  • ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΠΟΛΥΤΟ!! ΑΠΟΛΥΤΟ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    By Blogger Kwlogria, at 5:17 PM  

Post a Comment

<< Home