Είμαι μικρός και μαθαίνω τον κόσμο

Friday, February 16, 2007

Απωθημένα

Αν ποτέ βγάλω λεφτά στη ζωή μου θα πάω να αγοράσω μια από αυτές τις μηχανές που έχουν στο Hollywood για τεχνητή βροχή. Έχω βαρεθεί να βλέπω ρομαντικά γαμήσια στις ταινίες κι έξω από το παραθύρι να βρέχει καταρρακτωδώς. Εμένα σπάνια μου συμβαίνει να κάνω σεξ και να βρέχει έξω. Ενώ με το μασίνι πατάς το διακόπτη κι όποτε γουστάρεις βλέπεις να ρίχνει καρέκλες έξω. Οπότε με το τηλεχειριστήριο στο χέρι πλησιάζεις τη γκόμενα και της λες με νόημα «κούκλα είσαι για μια βρόχα;»

Υ.Γ: Ναι ξέρω, θα έχει βροχές το σαββατοκύριακο αλλά δυστυχώς ξέμεινα από partner. Η Άρτεμις είναι εκτός για δουλειές.

8 Comments:

  • να παρεις και απο εκείνο το μαγικό μηχάνημα, που παίζει τη σωστή μουσική στη κατάλληλη ωρα. αμα το σκεφτεις τα τραγουδια πάνε γύρω στα 3 λεπτά...πόσο διαρκεί μια σκηνή σεξ σε ταινία;

    By Blogger UrbanTulip, at 11:39 AM  

  • Σωστή. Θα πάρω έναν ευνούχο dj.

    By Blogger Alitovios, at 11:53 AM  

  • Ετσι ετσι...σε θέλω ρομαντικο!!

    By Blogger jul, at 3:10 PM  

  • Ευνούχο ντι τζέι; Νόμιζα ότι τους αποσύρανε από το εμπόριο γιατί δεν ήταν συμβατοί με τα πρότυπα ISO:D

    By Blogger Unknown, at 4:01 PM  

  • Καλέ τι βροχή λες;; Μηχάνημα για χιόνι να πάρεις... να πέφτουν οι νιφάδες απ' έξω και εσύ μέσα να επιδίδεσαι σε τρελό σεξ. Καλά και αν βγάλεις λεφτά στη ζωή σου δεν παίρνεις την κοπελιά να πάτε κάνα ταξιδάκι προς Σκωτία μεριά;; Και βροχή θα έχεις και τοπίο πράσινο!

    By Blogger Αγγελική Στ., at 8:13 PM  

  • Τίποτα να μην πάρεις..είναι γνωστό οτι αν θέλεις κάτι πολύ γίνεται.Ασχετα αν μετά ξυπνάς και πρέπει να πας για δουλειά.Τουλάχιστον το ονειρικό βράδυ το έχεις ζήσει.Αχ τι ωραία που τα λέμε εδώ στα μπλόγκς!

    By Blogger Αστάρτη, at 5:45 AM  

  • Άκου τί σκέφτηκε. Χαχαχα πολύ καλή ιδέα.

    By Blogger Nobody, at 10:25 AM  

  • @sunshine
    Στη Σκωτία πάω και τώρα. Αλλά το θέμα είναι να έχεις κατά παραγγελία βροχή καθώς δεν θα μπορούσα να ζήσω σε χώρα που έχει διαφορετικό κλίμα από το δικό μας.

    @astarti
    Ποιος μίλησε για βράδυ; ;)

    By Blogger Alitovios, at 3:43 PM  

Post a Comment

<< Home