Είμαι μικρός και μαθαίνω τον κόσμο

Wednesday, November 15, 2006

Δεν έχεις γκόμενα; Φτιάξε blog

Χτες δύο φίλοι μου σε διαφορετικά ραντεβού μου είπαν πως έχουν φτιάξει blog με την ίδια μέσες άκρες αφορμή. Πως «εκεί μέσα» έχει πολλά γκομενάκια. Κι εγώ έμεινα να τους κοιτάζω σαν ηλίθιος. Υπάρχουν άνθρωποι που φτιάχνουν blog για να βρουν γκόμενα; Έχω χάσει πολλά επεισόδια φαίνεται.

Άντε λοιπόν και φτιάχνεις blog για να βρεις γυναίκα. Βάλε ένα δίμηνο το λιγότερο μέχρι να γίνει γνωστό το blog σου. Βάλε κι άλλο ένα δίμηνο μέχρι να βρεθεί μια γυναίκα που να της αρέσουν τα κείμενα σου. Βάλε κι έναν μήνα το λιγότερο μέχρι να αποφασίσετε να βρεθείτε δια ζώσης. Σε αυτό το πεντάμηνο αν βγαίνεις έξω έστω και μια φορά τη βδομάδα θα γνωρίσεις τουλάχιστον δέκα γυναίκες. Που δέκα και που μια. Και την οποία μια δεν την έχεις δει ούτε σε έχει δει. Γιατί πέρα από την πνευματική καλλιέργεια, το χιούμορ, την εξυπνάδα κι άλλες τέτοιες πίπες που λένε κατά καιρούς οι γυναίκες, άμα δεν της αρέσεις εμφανισιακά δεν γίνεται δουλειά.

Χεστήκαμε και γέρνει η βάρκα που λένε…

10 Comments:

 • Μπράβο αλητόβιε. ετσι πάει το θέμα όσο και να λένε μερικοί ότι δεν παίζει ρόλο η εξωτερική εμφάνιση! δεν λεμε να ειναι κούκλος ο άλλος αλλα να σου κανει κλικ.
  γιατι, τι να την κανεις την εξυπναδα και τα ομορφα κειμενα αμα ο αλλος δεν σου κανει κουκου;

  By Blogger UrbanTulip, at 4:43 PM  

 • Υπάρχουν και άνθρωποι -λίγοι είναι η αλήθεια- που δεν δίνουν και τόση σημασία στην εξωτερική εμφάνιση (εγώ δεν ανήκω σ' αυτούς).
  Πάντως τα τελευταία χρόνια, το νετ τείνει να πάρει τη θέση των μπαρ και των πάρτυ.
  Για μένα, η επικοινωνία μέσω του ίντερνετ είναι ψευδαίσθηση. Προς το παρόν. Γιατί πολλά βλέπω και ακούω, μπορεί και να κάνω λάθος...

  By Blogger 3 parties a day, at 5:24 PM  

 • @urbantulip
  Για μένα η εξωτερική εμφάνιση παίζει τον πρώτο ρόλο.

  @3 parties a day
  Το Internet μπορεί να είναι άνετα ένα κανάλι επικοινωνίας αλλά όταν αρχίζει να γίνεται υποκατάστατο της ζωής αρχίζει το πρόβλημα.

  By Blogger Alitovios, at 12:42 PM  

 • Δεν κατάλαβα; Δηλαδή όσοι δεν έχουν σχέσεις (όπως εγώ) φτιάχνουν ιστολόγια για να βρούν κοπελία; Τι θέλουν να κάνουν, blogoχαρέμι?

  Και προτιμώ το ιστολόγιο από το club και τα μπάρ. Όχι ότι δεν βγαίνω (ίσα ίσα) αλλά τουλάχιστον εδώ εκφράζω τη γνώμη σε ζητήματα που σε κάποιους ακούγονται πολύ βαρετα...

  Και οι άντρες πάντα έχουν ως πρωτεύον την εξωτερική εμφάνιση. Οι γυναίκες όχι και τόσο... Περισσότερο το μέγεθος του πορτφολιού θα έλεγα...

  By Blogger Nassos, at 9:36 PM  

 • Να φτιάξεις blog για να βρεις γκόμενα..Χμμμ..Πολύ καμμένους φίλους μου φαίνεται πως έχεις!!

  By Blogger nantia, at 1:37 AM  

 • @nassos
  Θα σε απογοητεύσω αλλά οι περισσότερες γυναίκες δεν ψάχνουν τα λεφτά

  @nantia
  Όλοι έχουμε τα ελαττώματα μας.

  By Blogger Alitovios, at 8:21 PM  

 • Hello. And Bye.

  By Anonymous Anonymous, at 4:56 AM  

 • ...please where can I buy a unicorn?

  By Anonymous Anonymous, at 7:25 AM  

 • hm. nice thread!

  By Anonymous Anonymous, at 12:48 AM  

 • Δειξε μου το φιλο σου να σ ου πω ποιος εισαι... :D

  By Anonymous Anonymous, at 5:26 PM  

Post a Comment

<< Home