Είμαι μικρός και μαθαίνω τον κόσμο

Tuesday, November 07, 2006

Γυναικεία αγένεια

Μεσημεράκι στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα. Ίσα που προλαβαίνω το βαγόνι και με το που μπαίνω μέσα βλέπω μια θέση άδεια οπότε λέω ας κάτσω. Στην εσωτερική θέση, από τη μεριά του παραθύρου, κάθεται μια κοπελιά σταυροπόδι. Πλησιάζω να κάτσω κι αυτή είναι ατάραχη. Κάθομαι λοιπόν με τη λεκάνη προς τα έξω γιατί δεν χωράω να κάτσω κανονικά. Τυγχάνω κομματάκι ψηλός και λυγερός σαν τα πλατάνια.

Περιμένω να περάσει κάνα δίλεπτο, λέω δεν μπορεί θα φιλοτιμηθεί να βγάλει τα στραβά της να κάτσει κανονικά. Καθόταν σταυροπόδι προς την εξωτερική πλευρά οπότε η αρίδα της με εμπόδιζε για να κάτσω ευθεία. Ωραία αρίδα παρεμπιπτόντως. Αφού περνάει το δίλεπτο κι εξακολουθεί να είναι αναίσθητη γυρνάω και της λέω, συγνώμη αλλά μήπως μπορείτε να καθίσετε κανονικά γιατί με ενοχλεί το πόδι σας;

Ζήτησα τίποτα υπερβολικό ο πούστης; Δυσανασχέτησε, μου έριξε ένα υποτιμητικό βλέμμα και μου είπε εδώ ήρθες να κάτσεις; Ορίστε λέω; Το μισό βαγόνι μου λέει είναι άδειο, εδώ ήρθες να κάτσεις; Ήθελα να κάτσω δίπλα σου της λέω γιατί είσαι όμορφη αν κι εντελώς γαϊδάρα. Το βούλωσε, κάθισε ίσια και δεν έβγαλε άχνα. Δύο κυρίες που κάθονταν απέναντι γέλασαν.

Η αγένεια στις γυναίκες με ενοχλεί πολύ περισσότερο από ότι στους άντρες. Γιατί στον άντρα λες μαλάκας είναι μη δίνεις σημασία. Τις γυναίκες όμως τις έχω στο μυαλό μου ως όντα με χάρη. Και είναι κρίμα να βλέπεις ένα χαριτωμένο πλάσμα να φέρεται σα ζώο. Κρίμα στον λεβέντη που την πηδάει, θα του τα ‘χει κάνει τσουρέκια.

5 Comments:

  • Ελα βρε συ,κι απο αγένεια δεν πάτε κι εσείς τα αγοράκια πίσω!

    By Blogger Georgia, at 5:38 PM  

  • Μαζί σου... με ξενερώνει απίστευτα

    By Blogger manosantonaros, at 3:38 PM  

  • Άλλο τα αγοράκια άλλο τα κοριτσάκια. Τώρα να βλέπεις γυναίκα να σου μιλάει έτσι, μάλλον σε λάθος εποχή ζώ και πρέπει να γυρίσω πίσω το χρόνο... τότε που ήταν αθώες...

    By Blogger nassos, at 9:45 PM  

  • Δε σε χάλασε η αγένεια φίλε, αλλά η αναισθησία της! Αν μη τι άλλο, περίμενες να μαζευτεί για να χωρέσεις να καθήσεις. Γαϊδούρα λοιπόν με τη βούλα! :-)

    By Blogger nosyparker, at 6:34 PM  

  • @Nassos
    ο.Ο τι είπες τώρα???
    Πότε ήταν οι γυναίκες αθώες και δεν το ήξερα? Υπήρχε κάποια εποχή που να ήταν γενικά το ανθρώπινο γένος ευγενικό??

    By Blogger Darnia in "The land of miracles", at 12:06 PM  

Post a Comment

<< Home