Είμαι μικρός και μαθαίνω τον κόσμο

Saturday, February 02, 2008

Η αυθαιρεσία του Διαδικτύου (βλέπε «Οι τσάμπα μάγκες»)

Έχω να γράψω πολύ καιρό, και με αυτά που βλέπω γύρω μου μάλλον καλά έκανα, και ο μόνος λόγος που εμφανίστηκα ήταν γιατί ορισμένες κωλοπαιδαρίστικες συμπεριφορές είναι too much για τα γούστα μου.

Ο scarface έβγαλε στο blog του ένα κείμενο με τις ταινίες που του αρέσουν. Θεώρησε λοιπόν πως έπρεπε να μου στείλει ένα mail να με ενημερώσει για να σχολιάσω. Κι εγώ με τη σειρά μου πήγα και σχολίασα και τον ρώτησα γιατί μας σκοτίζει τα αρχίδια με προσωπικά emails. Προφανώς δεν του άρεσε το σχόλιο μου εξ’ ου και το έσβησε. Και στο καπάκι μου έστειλε και ένα mail να μου βρίσει και τη μάνα. Oh yes, πολύ μεγάλη μαγκιά. Έκλασα μέντες λέμε.

Δηλαδή ρε μαλάκα scarface από πού κι ως που μου στέλνεις προσωπικό mail και ζητιανεύεις σχόλιο; Τόσο κόμπλεξ για δημοσιότητα έχεις; Και θεωρείς λογικό και θεμιτό να με ενοχλείς αλλά καθόλου λογικό να σου εκφράζω τη δυσαρέσκεια μου ε;

Να με συμπαθάτε αλλά αυτή τη μορφή δημοκρατίας εγώ δεν την πολυγουστάρω. Κάτι τέτοιες συμπεριφορές είναι που κάνουν τους φασίστες να τρίβουν τα χέρια τους. Γιατί με τόση αυθαιρεσία και τραμπουκισμό στο Internet θα ξυπνήσουμε ένα πρωί με τον εισαγγελέα αγκαλιά. Για μένα είναι δεδομένο πως θα συμβεί, το πότε είναι που δεν ξέρω.

Τη δημοκρατία μας δεν την απειλεί ο Καρατζαφέρης και η παρέα του. Κάτι θρασύδειλοι μαλάκες σαν τον scarface την απειλούν. Με τις υγίες μας.

2 Comments:

  • έχεις πολύ πλάκα τελικά.

    By Blogger scarface, at 12:43 AM  

  • Γέλα τώρα που μπορείς γιατί άμα σε πετύχω δια ζώσης θα πικραθείς πολύ.

    By Blogger Alitovios, at 2:06 AM  

Post a Comment

<< Home