Είμαι μικρός και μαθαίνω τον κόσμο

Tuesday, October 09, 2007

Πίτσι-πίτσι με τη Μήτσι

Έχεις μια άλφα κοπέλα. Ας την πούμε Μήτσι. Με τη Μήτσι λοιπόν έχει τύχει κάποια φορά στο παρελθόν να παίξετε τις κουμπάρες. Γενικώς πέρασες συμπαθητικά αλλά δεν είναι και κάτι που θα το μνημονεύεις στα βαθειά σου γεράματα. Σε αντίθεση με αυτή που κατά ομολογία της σε έχει βάλει στην καρδιά της μετά από εκείνο το βράδυ. Αυτό το πράγμα όπου για τον ένα το πίτσι-πίτσι είναι μέτριο και για το άλλο καταπληκτικό ποτέ μου δεν μπόρεσα να καταλάβω πως γίνεται. Τεσπά στο θέμα μας τώρα.

Από εκείνο το βράδυ και δώθε βρεθήκατε καμιά ντουζίνα φορές, πάντα με πανομοιότυπη κατάληξη σε μια γενικότερη δική σου προσπάθεια να δεις που θα πάει αυτή η βιόλα. Μετά από κάποιο καιρό λοιπόν αποφασίζεις πως καλό το πλέξιμο με την κοπελιά αλλά ως χαρακτήρας δεν σου ταιριάζει οπότε αρχίζεις και βαριέσαι. Και για καλή σου τύχη ξεκόβετε χωρίς να χρειαστεί να εξηγήσεις γιατί και πως μιας κι αυτά τυγχάνουν και λίγο δυσάρεστα για τον άλλο όταν δεν τον γουστάρεις σαν άνθρωπο.

Από εκείνη την περίοδο έχουν περάσει κάνα δύο χρονάκια. Διατηρείτε μια επαφή η οποία όμως είναι εντελώς τυπική και ποτέ δια ζώσης. Σε παίρνει πάντα αυτή τηλέφωνο, λέτε μαλακίες περί ανέμων και υδάτων και σχεδόν πάντα κλείνει η κουβέντα με μια ερώτηση εκ μέρους της γιατί δεν θες να βρεθείτε. Εσύ επειδή δεν θες να την ψυχράνεις αποφεύγεις να της πεις πως δεν τη γουστάρεις σαν χαρακτήρα και σκαρφίζεσαι ανόητες δικαιολογίες.

Η ερώτηση των $64.000 είναι γιατί μια γυναίκα, που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι κι άντρας βέβαια απλά τυγχάνει να μην κάνω σεξ με άντρες-προς το παρόν τουλάχιστον καθώς ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει η ζωή, δεν καταλαβαίνει πως αφού δεν επιδιώκεις επαφή μαζί της μάλλον δεν ενδιαφέρεσαι. Και κουβέντα στην κουβέντα φτάνουμε στην αποφράδα ημέρα όπου της λέω το γιατί και βγάζει μια τελείως μαλακισμένη συμπεριφορά ως ανακλαστικό απόρριψης. Ποιας απόρριψης όμως όταν ουσιαστικά επί δύο χρόνια δεν βλέπεστε;


Ορισμένες γυναίκες δεν θα τις καταλάβω ποτέ.

Υ.Γ: Ο τίτλος είναι γελοίος αλλά δεν μου 'ρχοταν και κάνας καλύτερος

19 Comments:

 • αλήτηηηηηηηηηηηηηηηη!!!

  :P

  (άραξε ρε, ανισόρροπη η γκόμενα)

  By Blogger COSTANTINA, at 12:46 PM  

 • Γιατί ο έρωτας απλά,δεν είναι μαθηματικά :)

  By Blogger η ψυχη μου το ξερει, at 1:06 PM  

 • α) γιατί η ελπίδα πεθαίνει τελευταία
  β) γιατί το παρελθόν της μαζί σου προφανώς ήταν καλύτερο από το παρόν της, και το μέλλον της διαγραφεται παρόμοιο με το παρόν της.
  γ) γιατί οι λέξεις αξιοπρέπεια και διακριτικοτητα είναι αγνωστες για αυτήν.

  Ελπίζω να σε έχω καλύψει λιγουλάκι.

  By Blogger Lucia, at 4:35 PM  

 • @constantina
  Καρατσεκαρισμένο είναι ανισόρροπη

  @ψυχή
  Σιγά τον έρωτα

  @lucia
  Κι εγώ προς το γου προσανατολίζομαι.

  By Blogger Alitovios, at 5:40 PM  

 • Την απόρριψη/χυλόπιτα ο κάθε άνθρωπος της χειρίζεται με τον δικό του τρόπο.
  Άλλος τρέχει να κρυφτεί και ντρέπεται να σου ξαναμιλήσει να σε ξανασυναντήσει κτλ.
  Άλλος σε βρίζει με τα χειρότερα, μπροστά σου και πίσω σου.
  Άλλος το δέχεται με αξιοπρέπεια και δεν σε ξανά ενοχλεί ποτέ.
  Και άλλος...ή μάλλον άλλη – όπως η γυναίκα της ιστορίας- το παίρνει εντελώς εγωιστικά και καταλαβαίνει την απόρριψη με καθυστέρηση 2 ετών.
  Κάλιο αργά παρά ποτέ.
  Δεν θεωρώ πως έχει να κάνει με κόλλημα/έρωτα ή με οτιδήποτε άλλο, απλώς εγωισμός και πείσμα είναι, τπτ άλλο.
  Απλώς δεν ασχολήσε ρε φίλε.

  By Blogger vatraxokoritso, at 10:19 PM  

 • Τι να σου πω, κι εγώ απορώ με κάτι τέτοιες συμπεριφορές. Προσωπικά είμαι της άποψης ότι άμα δεν σε θέλει ο άλλος μία εσύ πρέπει να μην τον θέλεις δύο, αλλά προφανώς την άποψη αυτή δεν την συμμερίζονται όλοι. Μερικούς όσο πιο πολύ τους φτήνεις, τόσο πιο πολύ κολλάνε. Περαστικά.

  By Blogger Σοφία, at 12:10 AM  

 • This comment has been removed by the author.

  By Blogger Dust in the wind, at 2:17 AM  

 • Χαχα, καλή φάση.. φαντάζομαι γνωρίζεις πως όσον αφορά τις "ασύμμετρες σχέσεις", οι ρόλοι είναι συνήθως αντεστραμμένοι - το αγοράκι να είναι ο δορυφόρος και το κοριτσάκι να το έχει για θελήματα ή για συναισθηματικό ταμπόν. Η διαφορά φυσικά είναι πως τη "σχέση" δεν την κρατάει το σεχ αλλά η προσδοκία του από τον φουκαρά καληνυχτάκια.

  By Blogger Dust in the wind, at 2:20 AM  

 • Η σκέψη κάθε τσιμπημένης γυναίκας, όπως και της αναφερόμενης ήταν η εξής: "Αφού απολαμβάνει να μιλάει μαζί μου μήπως υπάρχει κάτι που δεν το ξέρω και τον εμποδίζει από το να εκδηλώσει τον έρωτα του?"
  Φυσικά είναι σπάνιο μια γυναίκα όταν είναι ερωτευμένη τουλάχιστον, να σκεφτεί το απλό, ότι οι άντρες ποτέ δεν συμπεριφέρονται τόσο πολύπλοκα όσο εμείς οι γυναίκες σκεφτόμαστε ότι κάνουν!
  Γι' αυτό και εγώ σου προτείνω την λύση που την έχω δοκιμάσει ουκ ολίγες φορές με επιτυχία!
  Κάποιαν που την απορρίπτεις για τους δικούς σου λόγους, είτε της τους εξηγήσεις (γιατί υπάρχει και η περίπτωση παρόλο που είσαι σαφής να παρανοηθείς επίσης) είτε όχι, ποτέ μα ποτέ μην ανταλλάξεις κουβέντα μαζί της για οτιδήποτε. Ακόμα και αν πρόκειται για μια απλή καλημέρα, ακόμα και τότε, αν η άλλη είναι φαντασιόπληκτη όπως η κοπελιά του ποστ θα φανταστεί ότι την ποθείς τρελά και δεν τολμάς! Εχε υπόψη δεν είναι η μόνη!

  By Blogger Debby, at 7:51 AM  

 • @vatraxokoritso
  Καλά ρε κοπελιά μη βαράς.

  @σοφία
  Κι εγώ της ίδιας φιλοσοφίας είμαι.

  @dust
  Τι είναι οι ασύμμετρες σχέσεις;

  @debby
  Δεν έχεις κι άδικο

  By Blogger Alitovios, at 8:02 AM  

 • Αυτές που ο ένας/μία επιδιώκει να γίνει ή να διατηρηθεί και η άλλη/άλλος δεν τρελαίνεται ιδιαίτερα, έως καθόλου.

  By Blogger Dust in the wind, at 3:58 PM  

 • http://www.eygenia.blogspot.com/

  Ορισμένες γυναίκες δεν θα τις καταλάβω ποτέ.

  κοιτα το λινκ.
  εγω,κατι καταλαβα...

  By Blogger ONOMATODOSIA, at 7:39 PM  

 • Έπρεπε να ξέκοβες μαζί της μια και καλή... αφού την είδες ήταν γυναίκα κο-κο (κότα) ... μη σου πω και στόκος...

  By Blogger Θυμήσου πως με λένε…, at 1:21 AM  

 • άμα καταλάβεις τις γυναίκες, έλα πες μου και εμένα

  By Blogger greekfloyd, at 3:35 PM  

 • χελλου. Ειμαι η patatoula!!Σε βρηκα απο τον heliotypon!!
  καταρχην να απαντησω στο γιατι το πιτσι πιτσι ειναι διαφορετικο για τον καθενα... γιατι οταν θα ειναι ιδιο και για τους δυο θα εχουμε κατι μοναδικο, την χημεια που λεμε..
  Τωρα για τα περι γυναικων ή αντρων θα πρεπει να ξερω ηλικιες...
  Ποσο ειναι η κυρα μήτσι;; :)))
  Υ.Γ.
  ο τιτλος σου ολα τα λεφτα!! :ppp

  By Blogger patatoula, at 12:58 AM  

 • προσπερνώ το περί απόρριψής σου ερώτημα,αυτή η απάντηση θα σου δοθεί από μόνη της όταν κάποτε απορρίψει κι εσένα κάποια άλλη...και τότε ανάλογα με το πόσο την ήθελες θα καταλάβεις και τις αντιδράσεις...είναι καθαρά υποκειμενικές
  σκέφτηκες όμως ποτέ σου το να μην την θες εσύ την -έστω Μίτσι- γιατί είναι εύκολο το θήραμα και κανείς μας δεν αρέσκεται στα εύκολα θηράματα..
  Εννοείται εκέι που θα πέθαινα στο γέλιο θα ήταν ν άλλαζε ξαφνικά η συμπεριφορά της κοπελιάς και να βρίσκεσαι εσύ ν αναρτείς ποστ στο γιατί ενώ σε ήθελε τόσο τελικά όταν εσύ "ενέδωσες" σου δωσε χυλόπιτα,να κάνεις την αυτοκριτική σου κλπ κλπ και γενικά ότι κάνουμε η πλειοψηφία μετά το σερβίρισμα ή φάγωμα χυλόπιτας
  Καλό μήνα
  :)

  By Blogger Alkyoni, at 9:06 AM  

 • @ονοματοδοσία
  Αυτό που με παραπέμπεις εξηγεί τις ψυχολογικές μεταπτώσεις. Στην περίπτωση μου η ψυχολογία της κοπελιάς ήταν μονίμως η ίδια

  @θυμήσου
  Έπρεπε αλλά με έπιασε το συναίσθημα και δεν ήθελα να την ψυχράνω

  @greekfloyd
  Πριτς. Θα γράψω κάνα βιβλίο να τα κονομήσω

  @patatoula
  Εγώ είμαι 34 και η κοπελιά 32

  @alkyoni
  Έχω πάψει να λειτουργώ έτσι. Άμα μια κοπέλα δεν με θέλει την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια.

  By Blogger Alitovios, at 10:01 AM  

 • με κουφανες τωρα!! θα εκοβα το κεφαλι μου οτι οι ηλικιες που θα μου ελεγες θα ηταν 20-22 ετων
  Τωρα εχω να πω οτι η μητσι δεν εχει μεγαλωσει ακομα! Ουτε σεβεται τον εαυτο της!! Αφου δεν την θελει καποιος τι το παλευει στο μυαλουδακι της;; α πα πα πα :pp

  By Blogger patatoula, at 1:26 PM  

 • "Εσύ επειδή δεν θες να την ψυχράνεις αποφεύγεις να της πεις πως δεν τη γουστάρεις σαν χαρακτήρα και σκαρφίζεσαι ανόητες δικαιολογίες."

  Λάθος τραγικό αγαπητέ αλητόβιε.
  Η ανακρίβεια (για να μην πω το ψέμα δηλαδή) ποτέ δεν οδηγεί σε καλό. Εξ αρχής δηλώνουμε σαφώς και τσεκουράτα τι θέλουμε και τι δε θέλουμε από τον άλλον και μάλιστα το αιτιολογούμε ώστε να μην υπάρχουν απορίες και παρεξηγήσεις.
  Τα ευγενικά ψέμματα ποτέ δε βοήθησαν κανέναν.

  By Blogger σοκολάτα πορτοκάλι, at 1:22 AM  

Post a Comment

<< Home