Είμαι μικρός και μαθαίνω τον κόσμο

Monday, November 10, 2008

Δεν μας χέζεις ρε Τατούλη

Βγάλατε για αρχηγό του κόμματος σας έναν άνθρωπο που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του και δέκα χρόνια μετά ανακαλύπτετε πως είναι ανίκανος να κυβερνήσει. Όταν ο μπουχέσας ο Καραμανλής ήταν να σας φέρει στην εξουσία όλοι σταθήκατε από πίσω του να στηρίξετε τη μεγάλη χοντρή ελπίδα της Νέας Δημοκρατίας. Τώρα που αποκαλύφθηκε πως το παιδί είναι για σουβλάκια και κοπάνες το παίζετε όλοι υπερασπιστές του συμφέροντος του λαού.

Αι σιχτίρ υποκριτές.

2 Comments:

  • Για να γίεις τμηματάρχης σε επιχείρηση ή δημόσια υπηρεσία πρέπει να περάσεις από 40 κύματα, να δουλεύει, δεν ξέρω πόσα χρόνια, να έχεις αλλάξεις πολλές θέσεις για να αποκτήσεις γνώσεις από όλες τις θέσεις. Διευθυντής μπορείς να γίνεις λόγο πριν την σύνταξη και γενικός ποτέ. Πρωθυπουργός, όμως, μπορείς να γίνεις, αν έχεις θείο ή μπαμπά "μεγάλον" από την αρχή της καριέρας σου. Α, ναί! Αν έχεις κάνει αφισοκολητής μετράει για υπουργοποίηση ή πόστο "διοικητή" σε οργανισμό ή ΔΕΚΟ.

    By Blogger Heliotypon, at 5:00 AM  

  • Οι πολιτικοί καριέρας δύσκολα μπορούν να έχουν επαγγελματικό παρελθόν. Το πρόβλημα όμως ειδικά με τον Καραμανλή είναι πως πρόκειται για εκ πεποιθήσεως τεμπέλη άνθρωπο που δεν έχει προηγούμενο στην ελληνική πολιτική. Ο άνθρωπος είναι απλά ανίκανος. Και με ενοχλεί που ενώ ήξεραν με τι άχρηστο έχουν να κάνουν, έκαναν όλοι την πάπια για να ανέβουν στην εξουσία. Οπότε ο Τατούλης είναι κατά βάση συνυπεύθυνος γι αυτό το χάλι. Ας ζητήσει συγγνώμη και μετά να μας πει το παραμύθι του.

    By Blogger Alitovios, at 6:49 AM  

Post a Comment

<< Home